|
Apple IpHone 3GS
by Dya 09-06-2009, 01:31 PM
Noul telefon Apple se va numi “iPhone 3GS”
![]() Noul iPhone 3GS - mai rapid şi mai performant decât iPhone 3G Apple a lansat astăzi la WWDC noul iPhone 3GS, unde "S" vine de la “speed”. Avem toate motivele să credem că acel “S” nu a fost ales doar simbolic şi ne aşteptăm la performanţe foarte bune din partea telefonului Apple, prin prisma componentelor hardware: memorie RAM din belşug (256 MB) şi procesor foarte rapid - nu ştim exact la ce frecvenţă lucrează, dar compania din Cupertino ne sugerează că este peste cea a iPhone-ului 3G. Apoi, pe partea de Internet avem la dispoziţie o conexiune HSDPA de până la 7.2 Mbps. iPhone 3GS dispune de o cameră foto de 3.15 MP cu autofocus / touch-focus, capabilă şi de înregistrare video la rezoluţie VGA (30 de fps). Stocarea se va face doar în memoria internă de 16 GB sau 32 GB, căci slotul pentru carduri nu este prezent. ![]() Autonomia a fost sporită la 12 ore (în convorbiri), în timp ce stand by-ul a rămas la 300 de ore, la fel şi autonomia pe Internet prin 3G (5 ore). Legat de disponibilitate, iPhone 3GS se va comercializa începând cu 19 iunie 2009, dar pe anumite teritorii (SUA, Canada, Elveţia, Franţa, Germania, Italia, Spania şi UK). În restul ţărilor vizate va ajunge din 9 iulie, respectiv 9 august. Mai multe informaţii despre noul iPhone 3GS veţi putea citi într-un articol amplu, dedicat evenimentului. Sursa -go4it |
|
Views 327
Comments 7
|
|
|
|||||
|
pai la mana a doua un Iphone 3g cumpar cu maxim 300 euro care arata impecabil,folosit doar 2 sapt,maxim o luna...asta depinde...
![]() Iphone 3g 8gb - 300 euro (sh) Iphone 3g 16gb - 400 -450 euro (sh) Dar,daca ai :-@ (gura sparta) poti scoate si mai bine ![]() Asta care il vor scoate acuma GS,eu zic ca va fi un update super bun la 3g original ...si va sparge piata si el...banuiesc ca cei cu I-uri se vor axa la un update ca acesta ...sa vedem
|
|||||
|
|
|
|
|
|||||
|
pai da
...intr-adevar...eu unu` am n95 8gb de 1 an si ceva,inca functioneaza perfect :X si nu l-as schimba decat pe un N97 pe care il voi achizitiona vara asta astept intai sa vad opiniile cumparatorilor sa nu dau $ aiurea pe o porcarie cu TS ![]() si da,daca as avea bani cu nemiluita,nu mi-ar strica in fiecare luna cate un telefon de fitze )
|
|||||
|
|
|
|
|
|||||
|
Da...a aparut IPhone 3GS -la micul pret de 1000 Euro !
) Doamneee...cum sa dai 40 mil pe un telefon frate ? unde ajunge technologia asta pana la urma ? ![]() OmG...macar de facea mancare si se facea masina de servici sa poti umbla cu ea... ) dar asa,mai bine ma rezum la o bere rece xDL.E : preview Iphone 3GS Last edited by Dya; 05-07-2009 at 11:57 PM. |
|||||
|
|
|
|
|
|||||
|
|
Eu am un iPhone 3Gs si cred ca e cel mai superb telefon dintre toate !!
Are ce mai Clara camera de fotografiat ,chia dacă are camera 3,2 megapixeli!! Merita sa dai bani !!! App:Miami luat si un ipad si cred ca nusi merita bani !!! Ps : nu merita sa va cumparati ipad !! E exact ca si un iPhone ,mai ales ca a apărut si iPhone 4G !!! Astept sa CAd cine îmi decodeaZa iPhone 4g pe România de pe America !! In ameri sunt foRte ieftine !! Si e un telefon UAU !!! meri ta îţi cumperi la la gamma Apple ori ce produs !! Eu am doar tastatura l PC de la Apple !! Si e no.1 Pentru cumpărători !!! Cumparativa ori ce de la Apple !! CA se merita ! Salut! Si Bafta! |
||||
|
|
|
|
|
|||||
|
|
Eu sunt fanativ APPLE , si am toate iphoneurile aparute . Parerea mea : Daca sunteti fanatic al jocurilor dupa iphone si nu va intereseaza camera si altele luativa 3g. Daca va place doar ca telefon si vreti sa vorbiti la el luativa 2g daca va place tot ce a fost in spate si pe deasupra va mai place si camera luativa 3gs .
Eu detin in prezent unul si merita toti banii.Deasemenea si modelele precedente mi-au dat satisfactie . Am si ipad dar nu prea il foloesc decat in timpul scolii pentru ca merge sa ma joc worms calumea in timpu orelor
|
||||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Currently Active Users Viewing This Article: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Article Tools | Search this Article |
| Display Modes | |
|
|